divendres, 22 de gener del 2016

El Consell Comarcal d'Osona ens ha adjudicat la redacció del projecte d'execució d' “Osona Territori Camper”

El projecte es va iniciar el 2014 a través de l’organisme especial del Consell Comarcal Osona Turisme, quan, a petició d’alguns ajuntaments, es va treballar per assessorar aquells municipis que estiguessin interessats en adaptar una àrea d’autocaravanes.

Osona Territori Camper, que ara està en la fase de redacció del projecte executiu, té com a objectiu crear una xarxa d’àrees d’autocaravanes que ofereixi als autocaravanistes els serveis necessaris per fer estada a la comarca, i conèixer, a la vegada, tota la varietat de recursos i serveis que disposa cada un dels municipis, així com les seves àrees d’influència.




El projecte, un cop finalitzat, comptarà amb 12 àrees d'autocaravanes a diferents municipis de la comarca d'Osona. A la comarca hi ha dues àrees d'autocaravanes en funcionament, a Vic i a Viladrau, que comptaran amb la millora de les seves instal·lacions. A més, hi ha 10 municipis més interessats a crear-ne una de nova: Centelles, L'Esquirol, Les Masies de Voltregà, Manlleu, Prats de Lluçanès, Rupit i Pruit, Sant Julià de Vilatorta, Sant Pere de Torelló, Torelló i Vilanova de Sau.




Aquest mes de gener, a Servicamper hem començat les visites als diferents municipis, per establir, conjuntament amb el Consell Comarcal i els ajuntaments, les bases de les noves àrees d'autocaravanes. El plaç de finalització de les obres s'espera per setembre del 2017, a partir d'aquesta data les 12 àrees obertes formaran la primera xarxa comarcal d'àrees d'autocaravanes de Catalunya.