diumenge, 20 de novembre del 2016

PROJECTE OSONA TERRITORI CAMPER

A l’agost d’aquest any ha començat la fase d’execució del projecte ‘Osona Territori Camper’. El projecte té com objectiu crear una xarxa d’àrees d’autocaravanes que ofereixi als autocaravanistes els serveis necessaris per fer estada a la comarca, i conèixer, a la vegada, tota la varietat de recursos i serveis que disposa cada un dels municipis, així com les seves àrees d’influència.

En total són 12 àrees d’autocaravanes, al quadre següent es pot consultar la relació i les coordenades de la seva situació :





Es preveu que el projecte estigui finalitzat al primer trimestre de l’any vinent i que Osona Territori Camper sigui un referent en la Xarxa d’àrees municipals d’autocaravanes.
A dia d’avui comencen a veure’s els fruits ja hi han tres àrees quasi enllestides.


PRATS DE LLUÇANÈS.
L’àrea de Prats de Lluçanès contarà amb onze parcel·les d’aparcament, zona de pícnic i un mòdol de wc, a més de les zones de serveis d’aigües amb un born de serveis Servicamper i un punt de connexió elèctrica amb un born de carrega de llum Servicamper.


 
TORELLÓ
L’àrea d’autocaravanes de Torelló comptarà amb zona d’aparcament per dotze autocaravanes, zona de serveis d’aigües amb born de serveis Servicamper, zona de pícnic i dos borns de subministrament elèctric Servicamper.






 
VILADRAU
Es tracta d’un àrea que ja estava en funcionament i que amb el projecte s’ha remodelat i millorat. Amb les modificacions l’àrea de Viladrau a passat a tenir vint places d’estacionament d’autocaravanes i campers, zona de serveis d’aigües amb un born de serveis Servicamper i cinc borns de connexió elèctrica Servicamper. L’àrea s’ha ampliat amb una zona de pícnic i bancs.